Akdeniz Özel Eğitim Anaokulu
NUSRATİYE MAH. 5015 SOK. NO 43/1 Akdeniz/ MERSİN

VİZYON

Toplumsal ve milli-manevi değerlere bağlı duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, sosyal ilişkileri güçlü, işbirliği ve takım çalışmasına istekli, değişik görüş ve düşüncelere saygılı, yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen,çevreye ve doğaya duyarlı, öz bakım becerilerini kazanmış, kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen, Türkçe´yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmektir.

MİSYON

Okulumuzu, yaratıcı bir ortama sahip olacak şekilde planlamak ve geliştirmek, öğrencilerimize mümkün olan en üst seviyede eğitim öğretim kalitesi sağlayarak onları bir üst eğitime hazırlama ve bu konuda lider olmak, ilgili bütün kişileri karar mekanizmasının birer parçası haline getirerek tam ve aktif katılımı sağlamak.

Normal Eğitim

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Eski Devlet Hastanesi Arkası/Cengiz Topel İlköğretim Okulu yanında. Okul şehir merkezinde bulunmaktadır.